Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μαδριλένικη υπόθεση ο τελικός!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία καθώς επικράτησε 4-1 της Γιουβέντους φτάνοντας στην κατάκτηση του 12ου Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της.

Στο πάνθεον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μαδριλένοι πραγματοποίησαν back to back κατάκτηση του τροπαίου με τα μεγάλα αυτιά όντας η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει επί ημερών Τσάμπιονς Λιγκ φτάνοντας τα δώδεκα σε 15 τελικούς. Ρεκόρ και για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος στις δύο πρώτες προπονητικές του χρονιές κατακτά ισάριθμα τρόπαια δείχνοντας με το … καλημέρα τα προπονητικά του προσόντα.

Απ’ την άλλη, η Γιουβέντους, μπορεί να γνώρισε μόνο μία ήττα στη φετινή διοργάνωση αλλά, όπως φάνηκε, έμελε να είναι και η πιο οδυνηρή, μετρώντας πλέον επτά χαμένους τελικούς στη διοργάνωση.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Μπουφόν, Κιελίνι, Πιάνιτς (70′ Μαρκίζιο), Κεντίρα, Ιγκουαΐν, Σάντρο, Μπαρτζάλι (66′ Κουαδράδο), Μάντζουκιτς, Μπονούτσι, Ντιμπάλα (78′ Λεμινά), Ντάνι Άλβες

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ. Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος (88′ Μοράτα), Μπενζεμά (77′ Μπέιλ), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (82′ Ασένσιο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected