Γ Εθνική / Τοπικά

Ανανέωσε ο…killer!

Τα 20 τέρματα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για… τους άπιστους ή για εκείνους που δεν θεωρούν ότι ο Δημήτρης Βέρμπης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχουν δει… τα μάτια μας στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, ήταν δεδομένο ότι η παρουσία του θα ανέβαζε επίπεδο το Αιγάλεω κάτι που φρόντισε να αποδείξει ο ίδιος αφού με τα τέρματα που σημείωσε συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του ‘Σίτι’ μέχρι την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Η προσωπικότητα του αλλά και η ποιότητα που τον διακατέχει ήταν εμφανής και αυτό φαινόταν όσο περνούσαν οι αγώνας, όπου ο γνωστός… Killer φρόντιζε να αποδεικνύει ότι παραμένει σαν τον παλιό καλό κρασί.

Στα μπαράζ βρήκε δίχτυα και ξεχώρισε με την απόδοση του ενώ βοήθησε σημαντικά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όπως ήταν λογικά, η παραμονή του στην ομάδα θα φάνταζε κάτι δεδομένο αφού δεν άργησε να κάνει την απόσβεση του από τη στιγμή που ήρθε στο σύλλογο των δυτικών προαστίων το καλοκαίρι από τον Πανθηραϊκό.

Κάτι που συνέβη αφού μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση ο Δημήτρης Βέρμπης απάντησε θετικά ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το ‘Σίτι’.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Βέρμπη.

Ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και η ικανότητα του μέσα στο γήπεδο έδειξαν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τα στοιχεία του σπανίζουν στη σημερινή μας εποχή αφού τερμάτισε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ πραγματοποιώντας σημαντικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας.

Απόφαση της διοίκησης αλλά και του ποδοσφαιριστή ήταν η συνέχιση της συνεργασίας, με αποτέλεσμα ο έμπειρος επιθετικός που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Πανθηραϊκό να συναινέσει ώστε να παραμείνει στην ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected