Κατηγορίες
Football League

Ο βαθμός που έψαχνε για την παραμονή (photos)

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε ο Κισσαμικός τον σχετικά λίγο κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στα Περβόλια, για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανσερραϊκό. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ο Κισσαμικός είχε τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι, παρότι ωστόσο ήταν καλύτερος του αντιπάλου του βρέθηκε στο 11ο λεπτό να μένει πίσω στο σκρ από το σουτ του Κάκκο. Στη συνέχεια, η… ζυγαριά έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων που είχαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν νωρίτερα στο 1-1. Μάλιστα, η πιο σημαντική χάθηκε στο 33’ με το δοκάρι (οριζόντιο) του Στογιάνοφ.

Τελικά το 1-1 ήρθε με στο 46’, δηλαδή με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν μετά τη σέντρα από τον Κουρέλλα, ο Μίλιτς με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και μετά χάθηκαν τρεις ακόμα σημαντικές στιγμές, εκ των οποίων οι δύο για τους γηπεδούχους, όπου η πιο κλασική ήταν αυτή του 87ου λεπτού όταν οι Τιάγκο και Στογιάνοφ άλλαξαν ωραία δύο φορές την μπάλα αλλά ο τελευταίος από κοντά σούταρε δυνατά κι έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Σημασία έχει ότι ο Κισσαμικός παραμένει στη Φούτμπολ Λιγκ και του χρόνου θα είναι για τρίτη σερί χρονιά στο 2ο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, αφού η Καλλιθέα από την πλευρά της ηττήθηκε εντός έδρας από τα Τρίκαλα. Τελευταίο ματς για τον Κισσαμικό είναι την επόμενη Κυριακή, στο Μενίδι, απέναντι στον Αχαρναϊκό.

η ανάλυση του ματς και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (75’ Γκούμας), Μάντζης (80’ Νικόλτσης), Μίλιτς (85’ Βλάχος), Στογιάνοφ.

Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντοράγκι (59’ Ταχμαζίδης), Φουσού, Παπατζίκος, Στέβιτς, Τσελεπίδης (46’ Γιαξής), Σιάκκας (68’ Κτιστόπουλος), Παναγιώτιδης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Κάκκο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected