Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πέφτουν οι υπογραφές!

O 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Χάντσον αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τον Πλατανιά εντός του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το Athlitiko, υπήρξε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και το επόμενο δεκαήμερο ίσως θα βρίσκεται στα Χανιά προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Για τον Χάντσον, ο Πλατανιάς έχει επιδείξει ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και είναι ο πρώτος Βραζιλιάνος για το οποίο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του. Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, ο 25χρονος εξτρέμ θα έρθει στα Χανιά και θα είναι η πρώτη ίσως από τις μεταγραφές που αναμένεται να ακολουθήσουν. Επίσης, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται κι η απάντηση από έναν ακόμη εξτρέμ, επίσης Βραζιλιάνο, που δεν είναι άλλος από τον Μαρκίνιο. Οι “ερυθρόλευκοι” διαμηνύουν ότι η υπόθεση του 27χρονου ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε καλό δρόμο και ως εκ τούτου είναι πιθανή και αυτή η μεταγραφή.

Μιας πάντως και η αναφορά στους Βραζιλιάνους, για τον Ταλέντο της Καλλιθέας τονίζεται πως υπήρξε παρακολούθησή του σ’ ένα ματς που αγωνίστηκε για τη Φούτμπολ Λιγκ και «τίποτα παραπάνω», όπως τονίζεται -ανεπίσημα- από τον Πλατανιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected