Γ Εθνική / Τοπικά

Ανανέωσε ο Λιόλιος, οι εξελίξεις για τον πάγκο

Οι ανανεώσεις συμφωνιών ενόψει της νέας σεζόν προχωρούν με αμείωτο ρυθμό στη Καλαμάτα με τον Νίκο Λιόλιο να αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην σχετική λίστα μετά τους Καντούτση, Καλογερόπουλο, Μπαστακό και Τσουλάκο.

Όπως αναφέρει το sport365.gr, ο 25χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Τσάκωνα και με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας και στην Γ’ Εθνική, όπου αναμένεται να είναι από τα βασικά στελέχη, όπως άλλωστε συνέβη και φέτος.

Ο Λιόλιος αγωνίστηκε σε 28 ματς πρωταθλήματος (2404 λεπτά) και είχε 5 ασίστ. Ήταν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση “μελανόλευκους”, καλύπτοντας με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι επαφές του αντιπροέδρου της Μαύρης Θύελλας θα συνεχιστούν τις προσεχείς μέρες και με τους υπόλοιπους οι οποίοι βρίσκονται στην λίστα προς ανανέωση ενώ όπως έχουμε επισημάνει 6-7 είναι αυτοί που δεν υπολογίζονται.

Στο μεταξύ, μετά την μη επίτευξη συμφωνίας με τον Γιάννη Χριστόπουλο, το θέμα του προπονητή στην Μαύρη Θύελλα φαίνεται να έχει “παγώσει”. Αν αυτό είναι προσωρινό ή όχι Θα φανεί το προσεχές διάστημα αλλά για την ώρα τα Θέματα που θα τρέξουν στους “μελανόλευκους” θα είναι των ανανεώσεων και κάποιες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected