Γ Εθνική / Τοπικά

“Η ομάδα δεν θα μπει στην κληρωτίδα!”

Με τρόπο απόλυτο απάντησε ο Πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου Πέτρος Μαζιανίτης στην ερώτηση της εφημερίδας “Ταχυδρόμος” για το ενδεχόμενο κλήρωσης από την ΕΠΟ ανάμεσα στις πέντε ομάδες που θα εκπροσωπήσουν, με τα νέα δεδομένα, την ερχόμενη σεζόν το Νομό Μαγνησίας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Ρήγας Φεραίος, ΓΣ Αλμυρού, Βόλος ΝΠΣ) ώστε η μία να “μετακομίσει” σε άλλον όμιλο.

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, ο παράγοντας των “κυανόλευκων” σχολίασε για ακόμη μια φορά πως η θητεία του στον προεδρικό θώκο του Ρήγα ολοκληρώνεται στην ερχόμενη Γενιική Συνέλευση καθώς και ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την ανάληψη του Συλλόγου, ενώ τόνισε με νόημα πως η ομάδα δεν θα χαθεί. Τέλος, εξέφρασε την άποψή του και για τον νεοσύστατο Βόλος ΝΠΣ.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η δήλωση του Πέτρου Μαζιανίτη :

«Μια νέα ομάδα πάντα μπορεί να επηρεάσει και τις υπόλοιπες. Στο νέο πρωτάθλημα σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και αν η νέα ομάδα θα το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Το βέβαιο είναι πως ο Ρήγας Φεραίος στην κληρωτίδα δεν μπαίνει. Το δηλώνουμε από τώρα. Θα γίνει η γενική συνέλευση του συλλόγου, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την ανάληψη της ομάδας με τη δική μου θητεία να ολοκληρώνεται, αλλά το σίγουρο είναι πως η ομάδα δεν θα χαθεί»”.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα – Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected