Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καταιγιστικές οι εξελίξεις!

Πληροφορίες του Pieriasport αναφέρουν ότι ο Πιερικός πάει σε Γ.Σ. την Κυριακή 19 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 9 του ίδιου μήνα θα πρέπει να ανακοινώσει αυτήν του πρόθεση το Δ.Σ. του συλλόγου γιατί σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει για τη διαδικασία να ενημερωθούν τα μέλη του ΣΦΚ, 10 ημέρες νωρίτερα.

Με δεδομένο το ότι ο Γιάννης Νιώπας έχει προχωρήσει τη συμφωνία του με τους Γερμανούς, είναι άγνωστο αν θα υπάρξει άλλο σχήμα πέραν της σημερινής διοίκησης Διακουμάκου που έχει δηλώσει τη διάθεση της να συνεχίσει στα διοικητικά της ομάδας της Πιερίας.

Ο Γιάννης Νιώπας θεωρεί ότι η πρόταση του να εμπλακεί διοικητικά με τον Πιερικό “σκόνταψε” εσκεμμένα από τους ανθρώπους που τον πλαισίωναν σε αυτή την προσπάθεια και γι αυτό δεσμεύτηκε να μιλήσει και δημόσια στην αποψινή εκπομπή του metropolis 106.7 Πιερίας του Μπάμπη Πεΐδη, στην οποία θα βγει τηλεφωνικά για να ενημερώσει τον κόσμο της περιοχής μας για όλα όσα συνέβησαν και το εγχείρημα δεν προχώρησε. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι η συμφωνία με τους Γερμανούς δεν είναι οριστική, έχουν υπογραφεί προσύμφωνα και όλα θα οριστικοποιηθούν στις 21 Ιουνίου που θα ξαναβρεθούν οι δυο πλευρές για να “πέσουν” και οι υπογραφές.

Όπως και να έχει πλέον τα πράγματα για την επόμενη ημέρα στην ομάδα της Πιερίας έχουν πάρει το δρόμο τους και αυτό που απομένει να δούμε, είναι αν θα υπάρξει κάποια άλλη κίνηση στα διοικητικά η οποία θα παρουσιαστεί στη Γ.Σ., ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η στάση του Γιάννη Συμεωνίδη που κρατάει “σιγή ιχθύος”, περιμένοντας ίσως κι αυτός να δεί πως εξελίσσονται τα πράγματα και να κάνει τις δικές του τοποθετήσεις.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο σε όλα όσα ακολουθήσουν, θα παίξει και η τροπολογία που πιθανολογείται να περάσει υπέρ της Παναχαϊκής και θα ευνοήσει και τον Πιερικό. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτό και ίσως το μόνο που δίνει πλέον υποσχέσεις για έναν βιώσιμο Πιερικό με προοπτική για το μέλλον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected