Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Με Γερμανό Σιαφαρίκα και τη νέα σεζόν ο Κεραυνός!

Ξεκίνησε εντατικά η προεργασία στον Κεραυνό Επισκοπής, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η παρουσία της ομάδας τη φετινή χρονιά, με τις υψηλές βλέψεις στην αρχή αλλά τα αρνητικά αποτελέσματα στη συνέχεια που την έθεσαν εκτός στόχων, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα για τους διοικούντες και γι αυτό η σεζόν που έρχεται, θα σχεδιαστεί σε διαφορετικές βάσεις και με νέα φιλοσοφία.

Αυτή θα εκφραστεί και φέτος μέσω του Γερμανού Σιαφαρίκα, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Μετά τη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες και τη σύμπλευση σε όλες τις παραμέτρους για τη νέα σεζόν, η συμφωνία ήταν θέμα χρόνου.

Σε δηλώσεις του στο SportsUp, ο νεαρός τεχνικός μίλησε για τη δική του φιλοσοφία όσον αφορά τη νέα χρονιά στον Κεραυνό και μίλησε για την ανάγκη ανακατανομής του έμψυχου δυναμικού.

Αναλυτικά :

“Δεύτερη σεζόν στον Κεραυνό, μετά από μια περίοδο κατά την οποία αφιερώσαμε τον χρόνο μας να αποκτήσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό. Για το λόγο θα προχωρήσουμε σε μια αναγκαία ανακατανομή του ρόστερ, να αναζητήσουμε παίκτες που θα έχουν όρεξη για δουλειά, για καθημερινή προσπάθεια αλλά και την απαραίτητη φιλοδοξία να αναδειχθούν. Στόχος να βελτιώσουμε και να πλαισιώσουμε με νεαρούς παίκτες τον βασικό κορμό, τον οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε και τη νέα σεζόν. Είμαι πεπεισμένος πως με την έναρξη της προετοιμασίας, την οποία ορίσαμε στις 31 Ιουλίου, θα έχουμε ολοκληρώσει τον σχηματισμό του ρόστερ και τότε θα έχουμε να πούμε περισσότερα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected