Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέντε ανανεώσεις, μία αποχώρηση!

Πέντε ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην περσινή επιτυχία και συνέβαλαν στην άνοδο της Παλαιόχωρας στη Γ’ Εθνική, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο.

Πρόκειται για τους Μανουσάκη, Δρακάκη, Ζαϊμίδη, Θεοδωράκη και Τζαγκαράκη. Παράλληλα, αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Περαθωράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Μανουσάκη Αντώνη, Δρακάκη Γιάννη, Ζαιμίδη Ντέμο, Θεωδοράκη Ηλία και Τζαγκαράκη Μιχάλη.

Αντιθέτως, επαγγελματικές και μόνο υποχρεώσεις (δάσκαλος), αναγκάζουν τον Νίκο Περαθωράκη να αποχωρήσει από την ομάδα μας.

Η διάθεση και η πρόθεση μας,αλλά και του Νίκου,ήταν να παραμείνει και την νέα χρόνια,όμως όπως αποφάσισε ο ίδιος,δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει όπως θα ήθελε στις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν ως δεδομένο στην νέα χρόνια.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε,καθώς υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου στην Γ Εθνική για την ομάδα μας.

Νικόλα να έχεις την υγεία σου,και καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής σου διαδρομής.

Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected