Κατηγορίες
Basket

Και ο Κωνσταντίνος Καπνάς στην οικογένεια του ΑΟΚ Βέροιας! Οι δηλώσεις του και ο απολογισμός της Ακαδημίας

Μετά τον αρχηγό Βασίλη Γκανά, ο ΑΟΚ Βέροιας κρατά στις τάξεις του έναν ακόμη παίκτη που προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καπνά, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και θα ενισχύσει τους πρωταθλητές και στη Γ Εθνική.

Παράλληλα, παραμένει στο πόστο του ως προπονητής στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, εξαργυρώνοντας έτσι τον περσινό τίτλο αλλά και τη γενικότερη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τη σεζόν που πέρασε.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsUp για την ανανέωση του ενώ δεν παρέλειψε να κάνει έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς στην Ακαδημία.

Αναλυτικά :

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που και φέτος θα συνεχίσω στην ομαδα και ιδιαίτερα ευτυχής που ο προπονητής μου με έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Κοπιάσαμε πολύ να φτάσουμε τον ΑΟΚ ως εδώ, τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να καταφέρουμε τους όποιους στόχους θέσουμε για τη νέα χρονιά, η οποία αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη.

Όσον αφορά την Ακαδημία, η σεζόν έκλεισε και επίσημα με τη γιορτή των τμημάτων. Το τέλος της χρονιάς μας βρήκε πρωταθλητές Παίδων Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και με περισσότερους νέους αθλητές, που μεγαλώνουν σιγά σιγά την “οικογένεια” του ΑΟΚ. Νομιζω και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, βήμα-βήμα, βάλαμε ακόμα ένα λιθαράκι στα “θεμέλια” της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected