Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Κι όμως, έφτασε η ώρα του Πανιωνίου στην Ευρώπη!

Τη Δευτέρα (19/6) διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας η πρώτη κλήρωση του Europa League για τη σεζόν 2017-18 με τον Πανιώνιο να επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και τους Δάρα, Ζαμάνη και Κοκκινάκη να εκπροσωπούν τους “κυανέρυθρους” στην κλήρωση.

Επιστροφή στα Ευρωπαϊκά σαλόνια για τον Πανιώνιο και την Δευτέρα (19/6) οι “κυανέρυθροι” θα βρεθούν στη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας για να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους για τα ματς του δεύτερου προκριματικού που θα διεξαχθούν στις 13 και 20 Ιουλίου.

Στη Νιόν θα βρεθούν από πλευράς Πανιωνίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστος Δάρας, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης και ο υπεύθυνος του UEFA TMS, Θοδωρής Κοκκινάκης.

Οι “κυανέρυθροι” μπαίνουν νωρίτερα απ’ όλους στη μάχη των προκριματικών αφού πήραν την τελευταία θέση στα playoffs της Super League. Το πιο ηχηρό όνομα που μπορεί να βρει μπροστά του ο Πανιώνιος είναι αυτό της Ρέιντζερς, που ξεκινά από τον 1ο προκριματικό, αλλά θα είναι αδύναμη στο 2ο προκριματικό, αν προκριθεί.

Σε περίπτωση που οι Νεοσμυρνιώτες πάρουν την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό, τότε θα “πέσουν” στους αδύναμους, γεγονός που θα κάνει πολύ δύσκολο το έργο τους ενόψει της συνέχειας, αφού μπορεί να βρεθεί στο δρόμο τους μία ομάδα του επιπέδου της Μίλαν, της Ζενίτ, της Αθλέτικ Μπιλμπάο, της Έβερτον, της Αϊντχόφεν και της Μαρσέιγ.

Ας δούμε αναλυτικά τις ομάδες στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected