Κατηγορίες
Football League

Παραμένει ο “Παπ” στον ΟΦΗ, στο πλευρό του ο Καραμπετάκης!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Όπως αναφέρει το gentikoule, η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

Στο πλάι του ο Καραμπετάκης

Οι συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα είναι οι Νίκος Καραμπετάκης (βοηθός προπονητή), Νίκος Αμανατίδης (γυμναστής), Γιώργος Γαυγιωτάκης (προπονητής  τερματοφυλάκων).

Με το Νίκο Καραμπετάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και το Νίκο Αμανατίδη, ο οποίος εργάστηκε και φέτος στον ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, συνεργάζεται για πολλά χρόνια.

Με τον Γιώργο Γαυγιωτάκη συνεργάστηκε φέτος στον ΟΦΗ και τον επέλεξε να συνεχίσει.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα πλαισιωθεί και με ένα σκάουτερ, τον οποίο θα επιλέξει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πρόθεση του προπονητή του ΟΦΗ, είναι, να είναι παλιός παίκτης του ΟΦΗ, που να έχει προπονητικό δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected