Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοινώθηκε ο προπονητής

Ο Μανώλης Σουτζής είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ατσαλένιου, όπως ανακοινώθηκε για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Κρασανάκη στη τεχνική ηγεσία, με τον ικανό τεχνικό να επιστρέφει στο Ατσαλένιο όπου έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες, αυτήν την φορά όμως ως προπονητής και όχι ως… ποδοσφαιριστής. 

Έχοντας περάσει συνολικά επτά χρόνια στο Ατσαλένιο ως ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, ο Μανώλης Σουτζής ανοίγει μία νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια και αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο έργο.

Όπως αναφέρει το grandsport, από το Ατσαλένιο έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής τις ποδοσφαιρικές περιόδους 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2001-02, 2006-07, 2007-08 και ολοκλήρωσε τη πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα τη σεζόν 2008-09 με τη φανέλα του προσφυγικού σωματείου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Πέραν του ΠΟΑ, έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Εργοτέλη και ΕΑΡ, ενώ προπονητικά έχει περάσει από Ζαρό, Ερμή Ζωνιανών, Μινωική και Δόξα Γαλιάς.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μανώλη Σουτζή, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της ομάδα μας για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Σουτζή και πάλι πίσω στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε προσωπικές, επαγγελματικές αλλά και συλλογικές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected