Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακό deal με Τζαναβάρα!

Μέχρι στιγμής επικρατούσε η απόλυτη σιγή στην Προοδευτική, παρ’ όλ αυτά ο πρόεδρος της, Νίκος Λεμονής, όπως μας είχε συνηθίσει από πέρυσι ήταν να μην έπαιρνε εμπρός.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να λάβει θετική απάντηση από ένα άκρως καταξιωμένο προπονητή που έχει τη δική του διαδρομή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ταράζοντας τα νερά στη μεταγραφική περιόδου.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, ο κ. Λεμονής μετά από προσωπικές ενέργειες κατάφερε να φέρει στην ‘Προο’ τον Παναγιώτη Τζαναβάρα ο οποίος θα κληθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Ο 52χρονος προπονητής με καταγωγή από την Κόρινθο μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με τον ισχυρό άνδρα των ‘βυσσινι’ είπε το ‘ναι’ και πλέον πιάνει δουλειά. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Δόξα Δράμας ενώ έχει περάσει από Κόρινθο, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Τρίπολης, Παναχαϊκή, Ρόδο, Αστέρα Μαγούλας, Βύζαντα Μεγάρων, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Λάρισα.

Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση του Νίκου Λεμονή να δώσει συνέχεια στην εικόνα που είχε η ομάδα στο β’ γύρο της περσινής χρονιάς όπου είχε κερδίσει το σεβασμό και την αυτεκτίμηση της, αποτελώντας το καλύτερο σύνολο του 4ου ομίλου από θέμα απόδοσης και αποτελεσμάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected