Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο χρονιές, απόλυτα επιτυχημένες αλλά…

Μετά από δύο ευτυχισμένα χρόνια, ο Ζώης Χαρίσης βρίσκεται και αυτός προς αποχώρηση από την Καρδία.

Σύμφωνα με το epsm24, ο 23χρονος αριστεροπόδαρος πλάγιος μπακ αλλά και μεσοεπιθετικός, αναμένεται να κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα της Καρδίας, την ίδια στιγμή όπου υπάρχει για την απόκτηση του, έντονο ενδιαφέρον από τον Διαγόρα Ρόδου. Ο Ζώης Χαρίσης που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο την τελευταία διετία στην Καρδία, δείχνει πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα στη καριέρα του και πέραν της περίπτωση της Ρόδου, έχει υπάρξει τις τελευταίες ημέρες και ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδα της Β εθνικής, της Βορείου Ελλάδος.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο, το γεγονός, πως όποιος ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την Καρδία, δέχεται αμέσως κρούσεις από ομάδες με υψηλότερους στόχους (βλέπε Φαρμάκη, Κουκουρώνα). Κάτι που σίγουρα ισχύει όχι μόνο για τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, αλλά σχεδόν για όλους από το περσινό νεανικό ρόστερ της Καρδίας

Ο αντικαταστάτης του Φαρμάκη

Η περίπτωση του Στέφανου Παλαβράκη απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του ΑΟ Καρδίας, οι οποίοι θέλουν να καλύψουν το κενό του Στέργιου Φαρμάκη που μεταγράφηκε στον Βόλο.

Ο νεαρός αλλά παρόλα αυτά έμπειρος τερματοφύλακας του Θερμαϊκού Θέρμης, είχε ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες στους «πράσινους», ότι έχει την διάθεση να αποχωρήσει από τον σύλλογο προκειμένου να παίξει σε μια υψηλότερη κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως του Epsm24, ο Στέφανος Παλαβράκης έχει δεχθεί ήδη κρούση από τους ανθρώπους της Καρδίας και μέσα στην εβδομάδα ουσιαστικά, θα έρθει η απάντηση του 21χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια αποτέλεσε τον βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακα του Θερμαϊκού, σε πορείες πρωταθλητισμού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected