Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κώστας Μουσικάκης για τον ΦΑΣ Νάουσα : “Eίναι η μόνη ομάδα που αγάπησα τόσο πολύ και με αγάπησαν!”

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Κώστας Μουσικάκης, που κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο ανόδου στη Γ Εθνική με την Ελπίδα Σκουτάρεως Σερρών.

Μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα που έλαμψε με την παρουσία της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, σεζόν που και ο έμπειρος αμυντικός αποτέλεσε έναν από τους παίκτες-κλειδιά της σπουδαίας πορείας.

Ωστόσο, δεν ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη τον ΦΑΣ Νάουσα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο SportsUp, είναι η μοναδική ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο πολύ.

Ας δούμε τι δήλωσε :

“Επ ευκαιρία της λήξης της φετινής σεζόν, θα ήθελα να πω ότι για καθαρά επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομαδα. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα με τον πρόεδρο κ. Μπέκα, απλά για το καλό της ομάδος και για να μην υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο, συμφώνησα με τον ίδιο να αναφέρουμε ότι με αποδέσμευσε ο σύλλογος. Αυτό το λέω πρώτη φορά!

Αγαπώ πάρα πολύ τη Νάουσα, είναι η μόνη ομάδα που αγάπησα τόσο πολύ και με αγάπησαν… Μακάρι να παρέμενα για χρόνια στην ομάδα, θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά οι επαγγελματικοί λόγοι με ανάγκασαν να επιστρέψω στις Σέρρες απ όπου κατάγομαι (αν και στην καρδιά είμαι Ναουσαίος!)

Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι κάποια στιγμή να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Ευχαριστώ για όλες τς όμορφες στιγμές που έζησα μαζί σας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected