Super League 1 - Μεταγραφές

Υπογραφή Μαρινάκη!

Ο Νίκος Μαρινάκης είναι και τυπικά παίκτης του Παναιτωλικού.

Μετέβη ήδη στο Αγρίνιο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα καναρίνια, έως το καλοκαίρι του 2020.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

“Ο Νίκος Μαρινάκης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού στον οποίο αγωνίστηκε στη Super League από το 2012 έως τώρα (49 συμμετοχές) με εξαίρεση την περίοδο 2014-2015 που έπαιξε δανεικός στη Νίκη Βόλου (13 συμμετοχές). Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Παναιτωλικό. Δεν θα πω πολλά πράγματα, αλλά θέλω να μιλήσω με τη δουλειά μου στο γήπεδο».

Γεννήθηκε πριν 23 χρόνια (12 Σεπτεμβρίου 1993) στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε στην… Παιανία, αφού από το 2008 βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Το 2012 έγινε επαγγελματίας και την επόμενη περίοδο έπαιξε σε 19 αγώνες των «πράσινων». Για μια σεζόν (14-15) δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου έπαιξε σε 14 αγώνες πέρσι και σε 13 φέτος. Συνολικά στη Super League έχει καταγράψει 62 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως κεντρικός αμυντικός, μετακινήθηκε στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά έχει πολλές συμμετοχές και ως κεντρικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες εκτός της ανδρών.

Εδώ και πολύ καιρό φαίνονταν ότι θα ήταν η τελευταία του σεζόν με τους «πράσινους» και ο Παναιτωλικός παρακολουθούσε διακριτικά την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στα Play-off (έπαιξε βασικός σε 5 αγώνες) δημιούργησαν… ανησυχία, αφού συνοδεύονταν από την εκτίμηση ότι ο Ουζουνίδης πίστευε σ’ αυτόν και θα εισηγούνταν την παραμονή του. Όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του, ο Παναιτωλικός, έσπευσε και συμφώνησε μαζί του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected