Γ Εθνική / Τοπικά

Περιπλέκονται τα πράγματα…

Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΟ Σύρου, όπου μπορεί να υπήρξε απαρτία, ωστόσο απόφαση δεν υπήρξε, καθώς παρουσιάστηκε έντονη απροθυμία για συμμετοχή στη νέα διοίκηση και χρηματοδότηση του πλάνου.

Για Δήμο, Περιφέρεια και τοπικούς φορείς, ούτε λόγος… Όπως αναφέρει το sportcyclades, δεν εκπροσωπήθηκαν στις Γενικές Συνελεύσεις και συναντήσεις, πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα ότι, δεν έχουν σκοπό να προσφέρουν μία άμεση υποστήριξη που θα έχει τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης, που είναι και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για τον ΑΟ Σύρου.

Οι Γιώργος Φώσκολος και Πέτρος Ραουζαίος, με τη στήριξη των Μάρκου Ρούσσου και Κώστα Ρούσσου, μοιάζουν να έχουν μείνει απομονωμένοι, καθώς όλοι οι επιχειρηματίες δείχνουν να ακολουθούν τον δρόμο των φορέων και να απομακρύνονται από την ιδέα συμμετοχής στη Γ΄εθνική.

Μάλιστα, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, ακούστηκε και το εξής οξύμωρο… «Γιατί ανεβάσατε την ομάδα στη Γ’ Εθνική;» Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το θέμα αποκρίνεται από το ποδοσφαιρικό φάσμα και τείνει προς μία κατεύθυνση προσωπικών εκτιμήσεων.

Η επόμενη μέρα επιφυλάσσει μία Συνέντευξη Τύπου όπου θα ειπωθούν όλα και θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Αυτή αναμένεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν βρεθούν χρηματοδότες, ΑΟ Σύρου στη Γ΄Εθνική δεν θα υπάρξει, ενώ σε περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει γενικότερα το μέλλον της ομάδας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected