Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι ανανεώσεις και η αποχώρηση Τζιβίλογλου με αιχμές

Παρότι ο μεγαλύτερος κορμός ποδοσφαιριστών της Ρόδου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, εντούτοις αυτό δεν θα συμβεί με τους Θεόφιλο Κουρούπη, Φρανς Ιμεραλίλαι και Μανώλη Ευγενικό.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «ελαφιών», αποδείχθηκε ίσως η καλύτερη περσινή μεταγραφή της ομάδας. Όπως αναφέρει το xxsports, η παραμονή του στους «πράσινους» αποτελεί επιθυμία τόσο του νέου προπονητή Πάρη Ανδράλα, όσο και της διοίκησης η οποία έχει εκτιμήσει τις ικανότητες του αλλά και τον πολύ καλό χαρακτήρα που διαθέτει.

Έπειτα από συζητήσεις που έχουν προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα, οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Επίσης, όπως όλα δείχνουν τη φανέλα της Ρόδου Θα φοράνε και τη νέα σεζόν οι Φρανς Ιμεραλίλάι και Μανώλης Ευγενικός (φωτ). Ο πρώτος προέρχεται τα σπλάχνα του συλλόγου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην αντρική ομάδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται ήδη 7 χρόνια για λογαριασμό των «πρασίνων» και θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου.

Τέλος ο Τζιβίλογλου με αιχμές

Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου έμεινε ελεύθερος από τη Ρόδο και αμέσως μετά τοποθετήθηκε δημοσίως μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του προς τη διοίκηση των “ελαφιών”.

Ο έμπειρος μέσος κάνει λόγο για μη τήρηση των συμφωνηθέντων και στο τέλος της ανάρτησης του ευχαριστεί τους συμπαίκτες του, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο της Ρόδου.

Αναλυτικά:

“Και επίσημα ελεύθερος! Δύο χρονιές στην ομάδα, εντελώς διαφορετικές. Η μια ήταν πολύ καλή και η άλλη με πάρα πολλά προβλήματα. Δυστυχώς κάποια δεν εκτίμησαν την προσφορά μου στο σύλλογο. Στην αρχή της χρονιάς, όντας απλήρωτος, yούαταρα και έκατσα στην ομάδα, κάνοντας πολλή υπομονή. Παρά τα προβλήματα, εγώ τήρησα τη συμφωνία μου, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Φαίνεται ότι αυτό δεν ανα γνωρίστηκε από τους παράγοντες της ομάδας. Έτσι, φεύγω με έναν τρόπο που δε με εκφράζει, ούτε σαν παίκτη, ούτε σαν άνθρωπο. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου, όταν δίνω τα χέρια να τηρώ τη συμφωνία που κάνω. Κάποια μέσα από την ομάδα δε με σεβάστηκαν, πρώτα απ’ όλα σαν άνθρωπο και έπειτα σαν ποδοσφαιριστή. Τελειώνοντας, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected