Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Γεμάτο” και το τελευταίο 24ωρο!

Στον ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζεται η προσπάθεια για στοχευμένες κινήσεις ουσίας, με τη βαρύτητα να δίνεται στις ανανεώσεις.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, στον «πράσινο» σύλλογο δεν θέλουν να πειραχτεί ιδιαίτερα ο βασικός κορμός, όπως έχει χαραχθεί στο αγωνιστικό πλάνο κι έχουμε καταγράψει κι από τα προηγούμενα ρεπορτάζ, και δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι.

Ο μεσοαμυντικός Νίκος Ανδριέλος έγινε επίσημα ο δεύτερος μετά τον αρχηγό, Γιώργο Πολίτη, που ανανέωσε στον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Αχαιός παίκτης συμφώνησε με τη διοίκηση των πρασίνων και για πέμπτη συνεχή χρονιά θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Ανδριέλος, μέσω δήλωσή του, ευχαρίστησε το Γιάννη Λέντζα και γενικότερα τη διοίκηση του ΠΑΟΒ για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και ευχήθηκε καλή χρονιά και μια πορεία ανάλογη της περσινής.

Επαφές από κει και πέρα γίνονται και θα γίνουν σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές, με το τοπίο λογικά να μην αργεί να ξεκαθαρίζει και για αυτούς. Τα αποτελέσματα των ανανεώσεων είναι σίγουρο, πως θα παίξουν το δικό τους ρόλο στο πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΒ στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Από κει και πέρα, να αναφερθεί κι ότι, μετά από ένα χρόνο απουσίας, είναι πολύ πιθανό ο Κώστας Κωνσταντινίδης να επιστρέψει στον ΠΑΟ Βάρδας. Ο έμπειρος 37χρονος επιθετικός έφυγε από τον ΠΑΟΒ το προηγούμενο καλοκαίρι για χάρη της Παναχαϊκής, στην οποία ξεκίνησε ως βασικός αλλά στη συνέχεια λόγω ενός τραυματισμού και απουσία αρκετών μηνών είχε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (σκόραρε μόλις μια φορά), και πλέον είναι μια …ανάσα από την επιστροφή του στον ΠΑΟΒ. Ο Κωνσταντινίδης έπαιξε ενάμιση χρόνο στους «πράσινους» από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Μάιο του 2016 και τη σεζόν 2015-2016 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με 14 γκολ. Ήδη, βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «Γρ. Καλάκος» καθώς οι σχέσεις του με τον ΠΑΟ Βάρδας είναι εξαιρετικές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected