Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Σήμερα είναι η μέρα του Πλατανιά!

“Οργασμός” μεταγραφικών εξελίξεων στον Πλατανιά, που απέκτησε τον Δημήτρη Στάμου από τον Ηρακλή, ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα τους Γιοβάνοβιτς και Ν’ Κολό. Αποχώρησε ο Κάργας.

Η ανακοίνωση για Στάμου :

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Στάμου. Ο 26χρονος αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών.

Η περίπτωση Γιοβάνοβιτς :

Ο 32χρονος Σέρβος, Μπράνισλαβ Γιοβάνοβιτς (φωτ. επάνω), είναι η επιλογή για τον Πλατανιά για τη θέση του στόπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιοβάνοβιτς θα βρίσκεται στα Χανιά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο Πλατανιάς φαίνεται ότι ολοκληρώνει μία ακόμη προσθήκη. Ένας έμπειρος παίκτης ο οποίος αγωνιζόταν στο Ισραήλ, με τη Χάποελ Ασκελόν. Βασικά αγωνίστηκε στο β’ μισό, δηλαδή από τον Γενάρη και μετά σε αυτή την ομάδα, μετρώντας 16 συμμετοχές και σημειώνοντας 1 γκολ. Στο α’ μισό ήταν στη Βόζντοβατς, ομάδα της πατρίδας του με την οποία αγωνίστηκε, επίσης, σε 16 παιχνίδια.

Ο Γιοβάνοβιτς τα έχει βρει με τον Πλατανιά, οπότε επιβεβαιώνεται το άρθρο που δημοσιεύσαμε χθες στο athlitiko ότι οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πολύ κοντά σε στόπερ και επιθετικό, αφού ο μεν είναι ο Γιοβάνοβιτς και ο δε, ο Ν’ Κολό.

Να σημειωθεί ότι ο Γιοβάνοβιτς, που είναι γεννηθείς στις 21/9/85, έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Σερβία και Ισραήλ και μάλιστα τη σεζόν 2009-10 ήταν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, για ν’ ακολουθήσει η Ραντ Βελιγραδίου (2010-12) και στη συνέχεια η Χάποελ Ακρε (2013-16).

Η περίπτωση Ν’Κολό :

Μία ακόμα μεταγραφή ολοκληρώνει ο Πλατανιάς. Πρόκειται για τον Μισέλ Ζορντάν Ν’ Κολό που μάλιστα βρίσκεται στα Χανιά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ν’ Κολό είναι διεθνής με το Κονγκό και η θέση του είναι μεσοεπιθετικός. Είναι 25 ετών, γεννηθείς στις 9/11/92 και η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ήταν η Λαβάλ, στη 2η κατηγορία της Γαλλίας, παίζοντας ως δανεικός την σεζόν που πέρασε από την Καέν, ομάδα του Σαμπιονά. Ο διαφαινόμενος νέος ποδοσφαιριστής του Πλατανιά έχει αγωνιστεί με την Καέν στο Σαμπιονά, αλλά κατά βάση οι περισσότερες συμμετοχές του είναι στην Ligue 2. Παρόλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην καριέρα του εκτός Γαλλίας.

Ο Ν’ Κολό θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη μεταγραφή για τον Πλατανιά, για να επιβεβαιωθεί μάλιστα η πληροφόρηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες, αφού ουσιαστικά ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση για τον Πλατανιά που θα γίνει στο Μάλεμε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected