Κατηγορίες
Football League

Αμανατίδης τέλος! Τι δήλωσε ο ίδιος

Οι κινήσεις του Δημήτρη Μπαταγιάννη… δείχνουν πως στον ΑΟ Τρίκαλα θα ξημερώσει μια νέα τάξη πραγμάτων.

Όπως αναφέρει το goaltrikala, oι αλλαγές είναι σαρωτικές καθώς η επιλογή της διοίκησης είναι να κτίσει μια εντελώς καινούρια ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο κ. Μπαταγιάννης, αφού άκουσε τις προτάσεις του Περικλή Αμανατίδη, φαίνεται πως δε θα του δώσει το χρίσμα του προπονητή για τη νέα σεζόν.

Για τη θέση στον πάγκο των Τρικάλων υπάρχουν δύο υποψήφιοι οι οποίοι είναι γνώστες της κατηγορίας… χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι κάτι ανακοινώσιμο.

Σε ότι αφορά τον Περικλή Αμανατίδη… η ιστορία τον έχει ήδη γράψει ως έναν από τους πλέον πετυχημένους τεχνικούς της ομάδας και θα πρέπει ο αντικαταστάτης του να είναι «ανώτερος» αν όχι «ισάξιος», διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο golatrikala ευχήθηκε καλή συνέχεια στους «κυανέρυθρους» αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη φορά θα μιλήσω μόνο στον κόσμο της ομάδας μας. Τον ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και για το αλάνθαστο κριτήριο που έχουν πάντα οι πλειοψηφίες των ομάδων. Αυτό το κριτήριο που αναγνώρισε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και τι ποδόσφαιρο έπαιξε. Οι αριθμοί στο ποδόσφαιρο είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν έπεισε τη νέα διοίκηση του ΑΟΤ.

Βλέπω ότι οι αντίπαλοι μας αναγνώρισαν την αξία τους με πράξη. Όσο αφορά το άτομο μου εύχομαι κάποιος να ξεπεράσει τα ρεκόρ που δημιουργήσαμε με την ομάδα γιατί τότε απλά ο ΑΟΤ θα είναι στην Superleague πράγμα που το εύχομαι μέσα από την καρδιά του».

error: Protected