Κατηγορίες
Super League 1

Αποχαιρέτησε τον Τικίτο η ΑΕΛ. Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον Άλα

Δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ για δεύτερη σεζόν ο Στίβεν Τικό.

Ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, διάστηκα στο οποίο ανήκει στους “βυσσινί” μετά την προσθήκη του το Γενάρη ως ελεύθερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Steven Thicot.”

Αλέξης Κούγιας για Άλα : “Ήταν λάθος μου”

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το… παρελθόν του με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, τον Άλμπι Άλα και την επεισοδιακή συνύπαρξή τους στην Παναχαϊκή, ενώ προανήγγειλε τις επόμενες κινήσεις των “βυσσινί”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ στο ραδιόφωνο της ομάδας:

«Κάποιοι δεν κοιτάζουν το καλό, αλλά μόνο το κακό κι έφεραν αντιρρήσεις επειδή έφερε τον Άλμπι στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως τον είχα δανεικό στην Παναχαϊκή και είχε κακή απόδοση στα Play Οff. Όμως επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος, από τότε μέχρι τώρα ο Άλμπι έκανε όχι άλματα, αλλά θαύματα. Και σε ηλικία 23 ετών έγινε στέλεχος της εθνικής Αλβανίας.

Όταν κάνω λάθος το διορθώνω μόνος μου χωρίς να με νοιάζουν οι εντυπώσεις, όπως σε κάποιους άλλους. Όταν έχω αδικήσει κάποιον, μόνος μου πρέπει να πάρω το βάρος για να τον δικαιώσω. Δεν υπολογίζω κανέναν και με νοιάζει να κάνω το σωστό. Προτιμώ να αναλάβω το κόστος και να δικαιώσω κάποιον, παρά να τον αφήσω αδικημένο για να είμαι εγώ δικαιωμένος σε μια αδικία.

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσω. Τον ήθελε όλη η Super League ο Άλμπι κι έπρεπε να του δείξω πως δεν έχω μείνει στο παρελθόν».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected