Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο κατώφλι!

Ένας από τους πλέον αξιόλογους επιθετικούς της κατηγορίας -και όχι μόνο- ο Γιώργος Γραμματικόπουλος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Τσικλητήρα και σύμφωνα με πληροφορίες του sportime24.gr μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Την Τρίτη (27/6) ο Γιώργος Γραμματικόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Τσικλητήρα Πύλου και ο 32χρονος επιθετικός έχει φτάσει σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στον Τηλυκράτη, και αύριο θα βρεθεί στην Λευκάδα για να υπογράψει.

Όλα δείχνουν πως η εξέλιξη της μετακίνησής του στον Τηλυκράτη βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς φαίνεται να απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 32χρονος επιθετικός Γιώργος Γραμματικόπουλος έχει αγωνιστεί σε Ζαβλάνι, Τριταϊκός, Παναιγιάλειος, Ατρόμητος Αχαϊας, ΠΑΟ Βάρδας, Τσικλητήρας Πύλου.

Ανανέωσαν τέσσερις

Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σταύρο Καλογερή, Γιλωργο Καραγκούνη, Θοδωρή Περιστέρη, Ρομέο Τσελαϊ και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected