Basket

Επιστροφή στην Ελλάδα!

Η είδηση είχε «ταξιδέψει» λίγο νωρίτερα, σήμερα (30/6) ήρθε και η επισημοποίησή της. Ο Γιώργος Μπόγρης έβαλε την υπογραφή του και πλέον είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής σέντερ μετά από τρία χρόνια στην Ισπανία, παρουσιάζοντας κάθε σεζόν και πιο βελτιωμένο πρόσωπο, είχε αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα, αναζητώντας μια θέση στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός έδειξε με τον τρόπο του πως τον υπολογίζει, κατέθεσε γρήγορα την πρότασή του, την οποία και αποδέχθηκε ο Μπόγρης.

Έτσι μετά από τρεις χρονιές στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, στην ACB, με την ΜόραΜπανκ Ανδόρρα, την Μπιλμπάο και την Ιμπεροστάρ Τενερίφε, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του Basketball Champions League, έχοντας επιλεγεί ως ο καλύτερος σέντερ της διοργάνωσης, επιστρέφει εντός συνόρων για τους «ερυθρόλευκους». Ο 28χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια και θα είναι μέλος της front line του Ολυμπιακού, στην οποία βρίσκονται ακόμη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Κεμ Μπιρτς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μπόγρη.

Ο Έλληνας σέντερ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και θα ενισχύσει τη φροντ λάιν των «ερυθρόλευκων» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το βιογραφικό του Έλληνα σέντερ στο basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected