Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σύντομα οι ανακοινώσεις!

Μετά τις εκλογές του Γ.Σ. Αλμυρού, οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας με επικεφαλής τον Στέλιο Βούλγαρη εντείνουν τις προσπάθειές του για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, επισφράγισαν τη συνεργασία με τους Λάκη Μπακάλη και Κώστα Γρηγοριάδη, που αποτελούν το προπονητικό τιμ για τους Αλμυριώτες. Αμφότεροι από σήμερα πιάνουν δουλειά, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς ο προγραμματισμός της ομάδας, που περιλαμβάνει κάποιες πολύ καλές μεταγραφές, πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Σε δήλωσή του ο Λάκης Μπακάλης με αφορμή την ανάληψη ης τεχνικής ηγεσίας του Γ.Σ. Αλμυρού επισήμανε:

«Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι τιμή για μένα να είμαι προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού. Πηγαίνω σε ένα ιστορικό σωματείο, που είναι τα πρώτα ονόματα στο μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και καλούμαι να υπηρετήσω με όλον τον σεβασμό που έχω στον σύλλογο και με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την ομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε επιτυχίες. Δε θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για στόχους και προσδοκίες. Από σήμερα ξεκινάμε να “τρέχουμε” για την ομάδα».

Σε ότι αφορά τον συνεργάτη του Κώστα Γρηγοριάδη τόνισε: «Με τον Κώστα χτίσαμε και τις προηγούμενες ομάδες, αφού ήμασταν μαζί στον Πύρασο αλλά και στα δύο πρώτα χρόνια στον Ρήγα Φεραίο. Ξέρει ο ένας τον άλλον και όποτε υπήρχε η ευχέρεια, ήμουν πάντα μαζί με τον Κώστα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected