Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέος προπονητής της Θύελλας Σταυρού ο Γιώργος Μυλωνάς!

Κατά πολλούς θα προκαλέσει έκπληξη το όνομα του νέου προπονητή της Θύελλας Σταυρού, ωστόσο για όσους γνωρίζουν τον Γιώργο Μυλωνά θα ξέρουν πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει έμφυτη την τάση να ηγείται!

Ο 32χρονος (01/03/1985) μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ξεκινά την προπονητική από την ομάδα της γενέτειρας του. Η καριέρα του βέβαια ως ποδοσφαιριστής δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ωστόσο επιθυμεί πιο έντονα πλέον να ασχοληθεί με την προπονητική και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, ήδη έχει πάρει την απόφαση να παρακολουθήσει τα προβλεπόμενα σεμινάρια.

Η συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο της Θύελλας Σταυρού, Σωκράτη Ζαχαριάδη έχει επέλθει εδώ και καιρό, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση καθυστέρησε λόγω της μη οριστικής σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Μάλιστα, έχουν γίνει επαφές και για ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ και ήδη έχουν υπάρξει προχωρημένες συζητήσεις για την ένταξη τους στο έμψυχο δυναμικό.

Ο νέος προπονητής της Θύελλας μίλησε στο SportsUp για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του αλλά και για την ευκαιρία που του έδωσαν οι “πράσινοι” για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά :

“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο καταλληλότερο για εμένα χρονικό σημείο, καθώς οι σεζόν που μου απομένουν ως ενεργός ποδοσφαιριστής δεν είναι πάρα πολλές. Στόχος μας η δημιουργία ενός φιλόδοξου και ανταγωνιστικού συνόλου το οποίο θα απαρτίζεται επί τω πλείστον από νεαρούς ποδοσφαιριστές και το οποίο μέσα από τη σωστή και μεθοδευμένη δουλειά θα παρουσιάσει μια τέτοια εικόνα η οποία θα σταθεί ικανή να προσελκύσει στο γήπεδο τόσο το φίλαθλο κόσμο του χωριού όσο και της ευρύτερης περιοχής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected