Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πολύ σπουδαία deal από τον Βόλο Ν.Π.Σ.!

Ακόμη πιο ισχυρός παρουσιάζεται ο νεοσύστατος Βόλος Ν.Π.Σ., που κατάφερε σήμερα να αποσπάσει το ΟΚ από δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Παίκτες των “κυανέρυθρων” είναι ο Μαρσέλο Πέντα, που αγωνίστηκε φέτος στον πρωταθλητή Απόλλωνα Λάρισας και ο Αλέξανδρος Ζέρης που φόρεσε τη φανέλα των Χανίων.

Ο 31χρονος (26/08/1985) Αργεντίνος μέσος έπαιξε στο παρελθόν σε Αιγινιακό, Εθνικό Άχνας, Πιερικό, Τσακαρίτα, Τίρο Φεδεράλ και Νιούελς Ολ Μπόις ενώ ο 23χρονος (26/02/1994) Βολιώτης αμυντικός έχει θητεύσει σε ΑΟ Χαλκίς, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, Πύρασο και στα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η διοίκηση του «Βόλος Ν.Π.Σ.» ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Μαρσέλο Αλεχάνδρο Πέντα.

Ο Πέντα ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις και ακολούθησε η Τίρο Φεντεράλ και η Τσακαρίτα, πριν έρθει το 2009 στον Πιερικό. Την περίοδο 2012-13 μετακόμισε στην Κύπρο και αγωνίστηκε στην Αχνα, για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 2013 για τον Αιγινιακό όπου και αγωνίστηκε μέχρι και το 2016. Την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.”

“Η διοίκηση του «Βόλος Ν.Π.Σ.» ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Ζέρη. Ο 23χρονος (26/2/1994) Βολιώτης ποδοσφαιριστής έχει συνδέσει το όνομά του με το βολιώτικο ποδόσφαιρο αφού για 3 χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την περσινή περίοδο είχε γεμάτη σεζόν με το ΑΟ Χανιά στο πρωτάθλημα της Football League.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected