Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή και το βαρύ…πυροβολικό για τους νεοφώτιστους!

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Παραποτάμου, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το theball, πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Βενέτη, ο οποίος αγωνιζόταν στο ΠΑΣ Πρέβεζα. Ο 26χρονος πορτιέρο επιστρέφει στον σύλλογο που ξεκίνησε και με την οποίο στύφτηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής.

Όσον αφορά την διοίκηση του Αστέρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συζητήσεις με το υπόλοιπο ρόστερ, ώστε να ανανεώσει ο βασικός κορμός (μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τέσσερις ποδοσφαιριστές), ενώ αναμένεται να συνεχιστεί και η μεταγραφική ενίσχυση.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Βενέτης αναφέρει τα εξής :

“Γυρίζω στην ομάδα μετά από 5 χρόνια θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπύρο Τζανή και το υπόλοιπο ΔΣ για την πρόταση που μου κάνανε να γυρίσω στην ομάδα.

Από αυτήν την ομάδα ξεκίνησα. Πήρα το πρώτο μου πρωτάθλημα και τώρα βρίσκετε εκεί που της αρμόζει στην football league 2. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Το κεφάλι κάτω και μόνο δουλειά ..καλή χρόνια να έχουμε με υγεία!”Τον… μίστερ Γκολ του, θα διατηρήσει στο δυναμικό του ο Αστέρας Παραποτάμου και την ερχόμενη περίοδο.

Συνεχίζει το…βαρύ πυροβολικό!

Ο επί δύο συναπτά έτη, πρώτος σκόρερ της Α1 Θεσπρωτίας, με 42 και 38 τέρματα, Γιάννης Γκόλιας, θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του theball.gr ο 27χρονος επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει στον Αστέρα Παραποτάμου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected