Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέσσερις ανανέωσεις, δύο αποχωρήσεις

Την συνεργασία του με τέσσερις παίκτες για τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική αλλά και την αποδέσμευση δύο εκ των βασικών παικτών της περσινής πορείας προς το πρωτάθλημα, ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Παρελθόν αποτελούν ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος (15/05/1992, αμυντικός) ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ επιστρέφει στον Θερμαϊκό Θέρμης αλλά και ο Βαγγέλης Γεωργίου (04/11/1988, αμυντικός) ενώ παραμένουν στο σύλλογο οι Παναγιώτης Τσιαμπάζης (15/10/1996, αμυντικός), Γιώργος Γαρυφάλλου (30/06/1994, μέσος), Αλέξανδρος Αντωνιάδης (28/06/1990, αμυντικός) και Γιάννης Ζαγναφέρης (25/10/1994, επιθετικός).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Μακεδονικός αναγνωρίζοντας πλήρως την προσφορά και την πολύτιμη συμβολή των Παναγιώτη Τσιαμπάζη, Γιώργου Γαρύφαλλου, Αλεξανδρου Αντωνιάδη και του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Ζαγναφέρη, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μαζί τους και για την επόμενη χρονιά.

Ευχόμαστε σε όλους μια ποδοσφαιρικά υγιή χρόνια σε συνδυασμό με την επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με την φανέλα του συλλόγου.

Επίσης ο Μακεδονικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αχαλινόπουλος και Χαράλαμπο Γεωργίου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected