Κατηγορίες
Basket

Μπουρούσης τέλος!

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ ο Γιάννης Μπουρούσης, αφού όπως ανακοινώθηκε θα αποχωρήσει μετά την μοναδική σεζόν που πέρασε με την φανέλα του “τριφυλλιού”.

Ο έμπειρος σέντερ επέστρεψε πέρσι στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πρασίνων» και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ. Ωστόσο, μετά και την οριστική συμφωνία της ομάδας με τον Ίαν Βουγιούκα, έγινε γνωστή η αποχώρηση του με τον ίδιο να δηλώνει πως «ήταν μεγάλη τιμή για μένα, δικαίωσα τον πρόεδρο για την επιλογή και τη στήριξή του».

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπουρούση. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Γιάννη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δήλωση Γιάννη Μπουρούση:

«Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να με φέρει στον Παναθηναϊκό και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διάρκεια όλης της χρονιάς, ήταν μεγάλη Τιμή για μένα. Θεωρώ ότι με την κατάκτηση του νταμπλ, τον δικαίωσα και για την επιλογή και για την στήριξή του.

Όταν δώσαμε τα χέρια, πέρυσι, τού υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή. Έχοντας κάνει πράξη την υπόσχεση μου, νιώθω την ανάγκη πλέον να αναζητήσω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Δημήτρη για την Τιμή που μου έκανε, όπως φυσικά και όλη την ομάδα για όσα ζήσαμε σε μια δύσκολη χρονιά.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημά του και παράλληλα να του ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα που του έχει προσφέρει τόσες χαρές».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected