Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ανανέωση, μία αποχώρηση

Την παραμονή του Χρήστου Κανελλόπουλου αλλά και την αποχώρηση του Παναγιώτη Μανιδάκη, ανακοίνωσε η διοίκηση της Προοδευτικής.

Ο πρώτος είναι 31 ετών (02/05/1986), κατάγεται από την Ακράτα Αχαΐας και αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαλκίδας, Νίκη Βόλου, Κισσαμικό, Φωστήρα, Αστέρα Μαγούλας, ΑΕ Ερμιονίδας, Παναιγιάλειο κ.α. ενώ ο Μανιδάκης (22/01/1995, μέσος) αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τους Αστέρα Βάρης, ΠΑΟ Κρουσώνα, ΟΦΗ, Μπρέσια και τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κανελλόπουλο ο οποίος παραμένει στον Κορυδαλλό και την νέα σεζόν, ελπίζοντας να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που ήρθε στην Προοδευτική τον περασμένο Ιανουάριο, εκτός από τις σημαντικές αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές δυνατότητες του, ήταν και από τους ποδοσφαιριστές με υποδειγματική συμπεριφορά.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί για την Προοδευτική ο Παναγιώτης Μανιδάκης με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία και η διοίκηση της Προοδευτικής τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία τους, ενώ του εύχεται το καλύτερο την συνέχεια της καριέρας του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected