Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αδιέξοδο και στο βάθος Πρωτοδικείο!

Αβεβαιότητα ξανά στον Αιολικό, που παρότι έδειχνε να βρίσκει διοικητική λύση προ μερικών εβδομάδων, τελικά ένα μήνα μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση εξακολουθεί να βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!

Όπως αναφέρει το sportlesvos, μπορεί πριν λίγες μέρες να διαφαινόταν πως θα αναλάβει την προεδρία ο Παντελής Βερρής, πλαισιωμένος από τους στενούς συνεργάτες του Σταύρου Γριπιώτη και τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, με τη χορηγική υποστήριξη και της οικογένειας Τρύφων, ωστόσο συμφωνία δεν επετεύχθη. Ο Αιολικός έπιασε Ιούλιο και ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά εάν και κατά πόσο Θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στη νέα Γ Εθνική, με τα πιο απαισιόδοξα σενάρια να ρίχνουν μαύρα σύννεφα πάνω από το σύλλογο.

Οι συζητήσεις είναι συνεχείς, αλλά δεν παρατηρείται καμία πρόοδος πλέον. Ο Γιάννης Μανούσος παραιτήθηκε άρον-άρον, ο Σταύρος Γριπιώτης έχει δηλώσει πολλάκις πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί μετά από την τριετία 2014-2016, κατά την οποία ο Αιολικός είχε μεγάλα όνειρα, τεράστιες προσδοκίες και υψηλούς προϋπολογισμούς, ενώ ταυτόχρονα δεν βρίσκεται κανείς άφθαρτος παράγοντας που να μπαίνει μπροστά, έστω και αν γνωρίζει ότι θα έχει τη συμπαράσταση όλων των υπολοίπων, αλλά και την οικονομική τους στήριξη.

Άπαντες περιμένουν από τον Σταύρο Γριπιώτη να βγάλει “το φίδι από την τρύπα” και αυτό συνέβαινε ανέκαθεν, κάθε καλοκαίρι που ο Αιολικός βρισκόταν σε διοικητικό αδιέξοδο. Εκείνος έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα δεν κρύβεται, αλλά εναλλακτική δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή και ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται δειλά-δειλά η λύση του πρωτοδικείου. Μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση, είναι αδύνατο να οριστεί διοίκηση που να μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της Γ Εθνικής. Αν δηλαδή ο Αιολικός οδηγηθεί εκεί, το πιθανότερο είναι να παίξει αναγκαστικά τη νέα χρονιά στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, αποχαιρετώντας με τον πιο βίαιο τρόπο τις εθνικές κατηγορίες.

Τις επόμενες ώρες, αλλά και ημέρες, θα γίνει η απέλπιδα προσπάθεια για την εξεύρεση μιας λύσης που θα εμπνέει σιγουριά. Οι άνθρωποι του Αιολικού ζητούν την υποστήριξη των τοπικών φορέων, αλλά οι εποχές αυτές που ένας Δήμαρχος ή ο εκάστοτε Περιφερειάρχης – Νομάρχης έδινε το “φιλί της ζωής’ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αναμφίβολα όμως, εκείνος που θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, αφού εάν δεν κατέβει και ο Αιολικός στη Γ Εθνική, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μόνο ένας εκπρόσωπος στο νέο πρωτάθλημα. Με την ΑΕΛΚ να έχει παραδώσει… πνεύμα, ίσως τελικά μόνο 0 Διαγόρας Αγίας Παρασκευής να τα καταφέρει, εφόσον κι εκείνος ξεπεράσει το σκόπελο του οικονομικού. Διαφορετικά, το να μην εκπροσωπηθεί καν η Λέσβος στη Γ Εθνική θα είναι μια γερή “σφαλιάρα” με πολλούς αποδέκτες…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected