Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Η πιο κρίσιμη ημέρα στη σύγχρονη ιστορία του!

Ο Ρήγας Φεραίος αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του Βελεστίνου σε αθλητικό επίπεδο, μετέχοντας τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο ενεργητικό του καταγράφηκαν σημαντικές επιτυχίες, αλλά για να υπάρξει συνέχεια θα πρέπει να συμβάλουν όλοι οι Βελεστινιώτες δίνοντας λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΘΕΣΣΑΛΙΑ” και αποδίδει το goalpost.gr, μετά από τρεις άκαρπες γενικές συνελεύσεις, η τελευταία ευκαιρία θα δοθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου. Στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη γενική συνέλευση που αυτή τη φορά συγκαλεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Εξάλλου, σε αυτόν έχει πέσει το… μπαλάκι για να βρεθούν ορισμένα άτομα να «τρέξουν» την ομάδα, καθώς από τις 16 Ιουνίου η εφορευτική επιτροπή παρέδωσε στον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα το βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου και των γενικών συνελεύσεων, καθώς και τη σφραγίδα του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Δήμος έδειξε διάθεση να βοηθήσει και μάλιστα, σχεδόν ομόφωνα από τις παρατάξεις ψηφίστηκε την περασμένη Παρασκευή μία οικονομική ενίσχυση προς τους «κυανόλευκους», ύψους 5.000 ευρώ (ενώ από 3.000 ευρώ θα πάρουν οι Διαγόρας και Απόλλων Καναλίων), ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, που ήδη έχει αργήσει πολύ.
Όμως από εκεί και πέρα πρέπει όλοι όσοι αγαπούν τον Ρήγα Φεραίο και θέλουν να τον βλέπουν να παίζει σε υψηλό επίπεδο να συστρατευτούν. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μία σχετική… επανάπαυση στον κόσμο, λόγω της οικογένειας Καλόγηρου που αποτελούσε τον βασικό χρηματοδότη.

Ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν αυτή να σηκώνει το οικονομικό βάρος κάθε χρόνο. Κάποια στιγμή θα αποχωρούσε, όπως και έγινε και γι’ αυτό επιβάλλεται να βρεθούν άτομα να κάνουν μπροστά και να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους, ώστε να εκλεγεί επιτέλους νέα διοίκηση, που φυσικά θα χρειάζεται τη συμπαράσταση ολόκληρης της κοινωνίας του Βελεστίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται διάφορες διεργασίες και συζητήσεις μεταξύ επιχειρηματιών της περιοχής, παλαιμάχων και άλλων παραγόντων, ώστε στη συνέλευση της Δευτέρας να προκύψει διοίκηση. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα και ουσιαστικά θα αρχίσει μία αντίστροφη μέτρηση για τον σύλλογο, κάτι που θα είναι μεγάλο κρίμα μετά την περήφανη στάση των μελών του όταν συζητήθηκε το ενδεχόμενο αλλαγής της ονομασίας και της έδρας της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected