Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Έλληνας της Ουγγαρίας, ο πιο ακριβοπληρωμένος!

Ο Νίκος Ιωαννίδης αποχώρησε από τον Αστέρα και έκλεισε στην DVTK της Ουγγαρίας. Ο 23χρονος Δραμινός φορ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Μαγυάρων.

Η Diósgyőri VTK της Ουγγαρίας είναι η επόμενη ομάδα του Νίκου Ιωαννίδη. Ο 23χρονος επιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ οι αποδοχές του διπλασιάστηκαν σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στον Αστέρα Τρίπολης!

Όπως αναφέρει το Sport24, η συγκεκριμένη ομάδα θα είναι η τέταρτη εκτός των συνόρων στην οποία θα αγωνιστεί ο πρώην φορ του Ολυμπιακού. Είχαν προηγηθεί Χάνσα Ροστόκ (Γερμανία), Τσβόλε (Γερμανία) και Μπορούσια Ντόρτμουντ Β’ (Γερμανία).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 6 γκολ. Στο πρώτο του εξάμηνο στον Αστέρα, το 2015-2016, κατέγραψε 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Παλαιότερα ήταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ με την πρώτη ομάδα είχε παίξει σε ένα αγώνα Κυπέλλου, με τον Πανθρακικό.

Ο πρόεδρος της DVTK, στην οποία υπέγραψε ο Ιωαννίδης, είναι δισεκατομμυριούχος, ενώ προπονητής είναι ο Tamas Bodog, κολλητός του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Οι δυο τους ήταν μαζί στη Μάιντς, ενώ αργότερα ο Bodog δούλεψε για μια τετραετία στη Λειψία, από το 2012 μέχρι το 2016.

Στόχος της DVTK είναι να βγει στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε τρίτη από το τέλος, αλλά για το επόμενο πρωτάθλημα οι στόχοι αλλάζουν. Ο Ιωαννίδης αναμένεται να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Diósgyőri VTK και ποντάρουν σε αυτόν οι άνθρωποί της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected