Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι προτάσεις στους παίκτες της Δόξας και ποιοι επιθυμούν να παραμείνουν

Ατέλειωτες είναι οι ώρες δουλειάς για τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας Δράμας, Νίκο Ιωσηφίδη που από θέση είναι επιφορτισμένος με το έργο της επιλογής των παικτών που θα επανδρώσουν το νέο έμψυχο υλικό της ομάδας.

Μαζί με τον νέο προπονητή Άγγελο Διγκόζη εξετάζουν τις προτάσεις που καταφθάνουν σωρηδόν στα γραφεία του συλλόγου. Η παρουσία του Γιάννη Μπύρου είναι ο καλύτερος λόγος που η Δόξα είναι ένας ασφαλέστατος προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή. Η οικονομική συνέπεια που υπάρχει, το ειδικό βάρος του ονόματος του συλλόγου σε συνδυασμό με την προοπτική που μπορεί να δώσει η συμμετοχή σε μια ομάδα με τους στόχους των “μαυραετών” δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα ποδοσφαιριστή.

Βέβαια από την άλλη πλευρά, αυτή τη στιγμή στην Δόξα υπάρχουν δύο συγκεκριμένα θέματα. Το ένα είναι ότι παραμένει θολό το διοικητικό κομμάτι και οι επικείμενες εκλογές της επόμενης Τετάρτης θα είναι αυτές από όπου λογικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Χωρίς όμως συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα υπάρχει κάποιο εύλογο κώλυμα στο διαδικαστικό των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας και την τυπική ολοκλήρωση τους.

Το άλλο είναι ότι παραμένει σε εκκρεμότητα η κατηγορία καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά σε ποια θα ανήκει η Δόξα στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το sportdrama, ο Γιάννης Μπύρος θέλει διακαώς να την δει να αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Άσχετα με την τελική κατάληξη του θέματος, η εντολή που έδωσε στον αρμόδιο συνεργάτη του, τον Νίκο Ιωσηφίδη, είναι να στήσει μια ομάδα που να μπορεί με κάποιες άμεσες προσθήκες να αγωνιστεί και στην φούτμπολ λίγκα.

Ο σχεδιασμός αν και ουσιαστικά είχε ξεκινήσει από την πρώτη μέρα που ο Ιωσηφίδης μπήκε στην θέση του τεχνικού διευθυντή, τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ πιο εντατικός σε ρυθμούς.
Το πλάνο που υπάρχει θέλει την απόκτηση πέντε έως επτά παικτών που να αποτελούν τον κεντρικό κορμό της ομάδας. Οι παίκτες αυτοί έχουν στοχοποιηθεί από την πρώτη στιγμή ωστόσο γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν μέχρι και την τυπική ολοκλήρωση τους χωρίς να δημοσιοποιηθούν. Οποιαδήποτε διαρροή καταλήγει σε βάρος του πλάνου καθώς ήδη μέσα από κάποιες πρώτες που έγιναν το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν προβλήματα τόσο στο οικονομικό, αφού ως … δια μαγείας βρέθηκαν ομάδες που ανέβασαν το ύψος της συμφωνίας όσο και συνολικά στην περίπτωση κάποιων παικτών όπου διακόπηκαν οι συζητήσεις.

Συμφώνησαν και συνεχίζουν

Κεντρική σκέψη του Γιάννη Μπύρου στο στήσιμο της νέας ομάδας είναι να υπάρχουν παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό και εκεί επάνω να προστεθούν οι υπόλοιποι, ώστε η Δόξα να διαθέτει “άρωμα Δράμας”. Στην λογική αυτή ξεκίνησαν οι κρούσεις και άμεσα απάντησαν θετικά ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και ο Σωτήρης Παπαζούδης.

Επίσης έγινε κρούση με άμεση θετική απάντηση στον Σάββα Κυριακίδη. Αντίθετα δεν φαίνεται να συνεχίζει ο Κώστας Μαρκόπουλος στον οποίο έγινε και δεύτερη βελτιωμένη πρόταση καθώς οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν μεγαλύτερες. Παίκτης της Δόξας παραμένει ο Βασίλης Βιτλής που περιμένει να δει που θα καταλήξει ο Λεβαδειακός από τον οποίο έχει πρόταση συνεργασίας. Οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με τους υπόλοιπους από αυτούς που είναι στο πλάνο των Ιωσηφίδη και Διγκόζη.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ένα πολύ νευραλγικό σημείο της ομάδας και για τον λόγο αυτό έγιναν δύο πολύ καλές κρούσεις από τις οποίες αναμένονται απαντήσεις. Όπως φαίνεται, ο Άγγελος Διγκόζης που θα έχει στην ομάδα του γυμναστή τον Γιάννη Γκιόκα, δεν θα έχει τον Θόδωρο Παπαδόπουλο στους τερματοφύλακες. Εκεί όπως φαίνεται θα υπάρχει νέο πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι από την δεύτερη κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected