Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η τετράδα που αποχωρεί

Οι συζητήσεις της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ άρχισαν στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, όπως φαίνεται δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα αρκετοί παίκτες.

Κι αυτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost, τα χρήματα που τους προσφέρονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μιας ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Και δεν μιλάμε για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για παίκτες που πέρυσι προσέφεραν στην ομάδα και έδειξαν αγωνιστική διάθεση, όπως για παράδειγμα οι Αλέξανδρος Αναστασίου και Λόρι Κέρι (φωτ).

Ο πρώτος έπαιξε σε 27 παιχνίδια, ενώ σημείωσε και πέντε γκολ, ενώ ο Κέρι ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα, αγωνίστηκε σε 12 ματς και πέτυχε τρία τέρματα. Τα χρήματα που τους προσφέρονται για να συνεχίσουν στην ομάδα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που δίνουν σε παίκτες οι ερασιτεχνικές ομάδες του νομού. Παράλληλα και στους δύο ποδοσφαιριστές οφείλονται χρήματα από πέρυσι (ένα σεβαστό ποσό), το οποίο δεν πρόκειται να τους δοθεί, όπως τους διαμηνύθηκε και το ίδιο φυσικά θα συμβεί με τους περισσότερους παίκτες του περσινού ρόστερ.
Με τις υπάρχουσες συνθήκες τόσο ο Αναστασίου, όσο και ο Κέρι δεν πρόκειται να πουν το «ναι» στα χρήματα που τους προσφέρονται και θα ζητήσουν να φύγουν από την ομάδα.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, έναν ποδοσφαιριστή του βασικού κορμού πέρυσι, που ήταν από τους παίκτες που προσέφεραν τα μέγιστα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο 26χρονος μέσος πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ πέτυχε και τρία τέρματα.

Όπως έγραψε στις 6/7 το goalpost.gr και ο Κώστας Οικονόμου δύσκολα θα τα βρει με τη διοίκηση για να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσο για τον Χρήστο Χολέβα, ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς ο 26χρονος κεντρικός δεν τα βρήκε με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και αναζητεί και αυτός ομάδα για να αγωνιστεί τη νέα χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected