Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί από την ΑΕΔ ο Ημαθιώτης, Δημήτρης Αντωνίου!

Τη στρατιωτική του θητεία ολοκλήρωσε ο επιθετικός της ΑΕ Διδυμοτείχου, Δημήτρης Αντωνίου που αποχαιρετά τον Έβρο και την πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕΔ και επιστρέφει στην πατρίδα του την Αλεξάνδρεια.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο 23χρονος επιθετικός υπηρέτησε από τον Γενάρη την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο και η ΑΕ Διδυμοτείχου δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο δυναμικό της, την οποία βοήθησε όσο του επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του στο στρατό. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του στην ΑΕΔ τα τρία τέρματα που πέτυχε στον ημιτελικό με τις Καστανιές (φώτο δεξιά).

Ο Αντωνίου Αντώνιου ήρθε στην ΑΕΔ από την Ημαθία και την ΑE Αλεξάνδρειας, ενώ ακόμη αγωνίστηκε στα Κ20 του Ατρομήτου και του ΟΦΗ, στον Ρεθυμνιακό, Σπηλί, ΑΟ Ψηλορείτη και Αστέρα Ρεθύμνου, αφού σπούδασε στο Ρέθυμνο Φιλοσοφική.

Ο Αντωνίου για την αποχώρησή του από την ομάδα της ΑΕΔ και το Διδυμότειχο αναφέρει:

“Πόσο πιο ιδανικά θα μπορούσε να συνδυαστεί μια στρατιωτική θητεία; Ευχαριστώ για την ευκαιρία να αγωνιστώ για αυτή την ομάδα, για αυτή την πόλη, για αυτούς που δεν παράτησαν ποτέ το όνειρο της Γ’ εθνικής και κατέκτησαν όλα όσα τους αξίζουν.

Ελπίζω να βοήθησα όσο περνούσε από το χέρι μου. Για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο μου αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν περαστικοί και αδιάφοροι, γιατί όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό, τη διάκριση με κάθε τρόπο, γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει, αυτό έκανε πάντα. Καλή επιτυχία στα σπουδαία, η ΑΕΔ από φέτος έχει έναν οπαδό περισσότερο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected