Κατηγορίες
Super League 1

Στα έξι σταμάτησε ο Ολυμπιακός στο φιλικό

Πολλά… χαμόγελα σκόρπισε ο “εξάσφαιρος” Ολυμπιακός με την εμφάνισή του κόντρα στη Μαλίν.

Περίπου 20 ημέρες πριν από την τρίτη προκριματική φάση του Champions League και χωρίς τα “βαριά όπλα” (Εμενίκε, Καρσελά) στο χορτάρι, οι παίκτες του Μπένσικ Χάσι εμφανίστηκαν αγριεμένοι στο γήπεδο και σκόρπισαν την αντίπαλό τους μέσα στο σπίτι της με 6-0, παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της εποχής.

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν και σε σημαντικό βαθμό, τα στοιχεία που δουλεύουν από την πρώτη μέρα με την τεχνική ηγεσία. Όλοι πίσω από τη μπάλα στην ανασταλτική λειτουργία, γρήγορη μετάβαση παιχνιδιού, πίεση σε όλο το γήπεδο και ομαδικό πνεύμα. Ανάπτυξη με τη μπάλα κάτω, συνεργασίες και όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να πατούν στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι στα περισσότερα γκολ οι σκόρερ βρήκαν δίχτυα από πολύ κοντινή απόσταση, ή εντελώς ανενόχλητοι απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Η σύνθεση του Ολυμπιακού :

Καπίνο (71′ Χουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί (62′ Ανδρούτσος), Μποτία (62′ Σισέ), Ρέτσος (62′ Νικολάου), Κούτρης (62′ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (62′ Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης (62′ Σιώπης), Φορτούνης (62′ Μαρτίνς), Μάριν (62′ Σεμπά), Πάρντο (62′ Ελιουνούσι), Μπεν (46′ Ανσαριφάρντ, 83′ Μανθάτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected