Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δυσκολεύουν τα πράγματα…

Και η τρίτη γενική συνέλευση των μελών της Αμβρακίας Κωστακιών, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, δεν πραγματοποιήθηκε!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν παρουσιάστηκε σ’ αυτήν ο απαιτούμενος αριθμός μελών (σ.σ. περί τα πέντε μέλη έδωσαν το παρόν) και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική ομάδα των Κωστακιών, σε σχέση με το αν θα έχει την δυνατότητα να πάρει κι αυτή μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του epithesi.gr, ο μέχρι τώρα πρόεδρο Δημήτρης Πετανίτης (φωτ.), είναι αγανακτισμένος απ’ την αδιαφορία των μελών, να στηρίξουν την ομάδα και όπως έλεγε σε φιλική του ομήγυρη, δεν αποκλείει το γεγονός να οδηγήσει την ομάδα στο Πρωτοδικείο, το οποίο με την σειρά του, θα ορίσει διοίκηση.

Είναι λογικό να είναι θυμωμένος και με μειωμένη την διάθεση της προσφοράς στην ομάδα, ο πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης, γιατί τη στιγμή που επιζητεί την συμπαράσταση των συγχωριανών του, αυτοί περί άλλων τυρβάζουν και μάλιστα είναι επικριτικοί για τον ίδιο, την στιγμή που δεν έχουν συνεισφέρει στην προσπάθεια, ούτε με ελάχιστα ευρώ!

Να μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος επωμίστηκε όλο το οικονομικό βάρος, για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που με πολύ μεγάλο αγώνα, κατάφερε να παραμείνει σ’ αυτή…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected