Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστροφή στο τοπικό;

Στο κενό έπεσαν όλες οι προσπάθειες που έγιναν για την εξεύρεση λύσης στα διοικητικά του ΑΟ Σύρου και συγκεκριμένα στο σχηματισμό διοίκησης που θα είναι ικανή να στηρίξει τις απαιτήσεις της ομάδας στη Γ΄Εθνική.

Ως εκ τούτου οι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 10/7 εκλογές πρόκειται να αναβληθούν, και να μετατεθούν σε νέα ημερομηνία, όπου θα υπάρξουν πλέον οι κατάλληλες επαφές για το σχηματισμό μιας διοίκησης που θα επαναπροσδιορίσει την παρουσία της ομάδας, που πιθανότατα για να αποφύγει τη διάλυση θα επανεξετάσει τη συμμετοχή της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, ο Γιώργος Φώσκολος, σε συνεργασία με τον Πέτρο Ραουζαίο και τη Δώρα Καρτάνου, που προσπάθησαν να σωθεί η υπόθεση συμμετοχή στη Γ΄Εθνική, καθώς εξάντλησαν όλες τις πιθανές λύσεις που αφορούσαν επαφές με επιχειρηματίες.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε από τους ίδιους, χθες άκουσαν τα τελευταία ‘’ΟΧΙ’’ σε μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα στο νέο διοικητικό σχήμα, που ήρθαν από τους επιχειρηματίες, Πύργο και Ζιάβρα, οι οποίοι όπως όλοι θυμόμαστε είχαν μπει μπροστάρηδες για το σχηματισμό μίας πολυμετοχικής όπως την ανέφεραν τότε διοίκησης στον ΑΟ Σύρου.

Πλέον, μετά και από αυτή την αρνητική τροπή το καμπανάκι ηχεί δυνατά στα αυτιά των τριών που προαναφέραμε, οι οποίοι ήδη έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή των: Μπουλούμπαση, Καλούδη, Καλυμιώτη και Κοντιζά στη νέα διοίκηση.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα υπάρξει κάποια άλλη κίνηση για τη διεκδίκηση της διοίκησης ή αν θα προκύψει κάποιο σχήμα μέσα από τις προσπάθειες των Φώσκολου, Ραουζαίου και Καρτάνου, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι οι μόνοι που δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected