Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πολλές αλλαγές, σε πολλά μέτωπα!

Διοικητικός και μεταγραφικός…οργασμός στην ΑΕ Ερμιονίδας τις τελευταίες ημέρες, λίγα 24ωρα μετά την συγκρότηση της νέας διοίκησης.

Πρώτη ανακοίνωση ήταν η επέκταση της συνεργασίας με τον Θανάση Στάικο. Ακολούθησαν οι ανανεώσεις με τους Τζιέρη και Τριμπόνια, ενώ αντίθετα οι Σελμανάι και Σαμαράςοδεύουν προς την Παλαιόχωρα, όπου είναι προπονητής ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, εκτιμώντας την περσινή καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον Θανάση Στάικο στη θέση του προπονητή.

Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του προπονητή για το σχεδιασμό της φετινής ομάδας, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις τόσο για την ανανέωση συνεργασίας με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές όσο και για την ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται, για να παίξει η ομάδα ακόμα πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο και να είναι περισσότερο ανταγωνιστική από πέρσι.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ονόματα. Ευχόμαστε στον Θανάση Στάικο καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας που πιστεύουμε πως είναι και προσπάθεια όλης της Ερμιονίδας.”

“Η πρώτη ανακοίνωση που αφορά ποδοσφαιριστή είναι για τον Αργύρη Τζιέρη. Ο 27χρονος Ερμιονίτης κεντρικός αμυντικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Φουρνάρο και μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησε. Εμφανώς ευχαριστημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της καρδιάς του ο Αργύρης Τζιέρης δήλωσε:»Ήταν από την αρχή, η βασική μου επιθυμία να παραμείνω στην ομάδα και οι άνθρωποι της Ερμιονίδας το γνωρίζουν αυτό. Η Ερμιονίδα είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και την φετινή περίοδο όπως έκαναν και πέρσι και να γεμίσουν το γήπεδο μας».

Ποδοσφαιριστής της Ερμιονίδας και την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι και ο Γιώργος Τριμπόνιας που είπε το «ναι» στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Φουρνάρο.”

“Παρελθόν αποτελεί από την Ερμιονίδα ο Μάριο Σελμανάι. Ο 23χρονος επιθετικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος, όπως κι έγινε.

Επίσης παρελθόν αποτελεί κι ο Παντελής Σαμαράς. Ο 25χρονος Αγρινιώτης αμυντικός μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Ερμιονίδας, συμφώνησε με την Παλαιοχώρα Χανίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected