Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι τρεις πρώτοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας στη Γ Εθνική!

Ξεκίνησε δυναμικά ο προγραμματισμός της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι “πράσινοι”, που τρέχουν παράλληλα και τη διαδικασία μεταβίβασης του ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής, προχωρούν σταδιακά στη συγκρότηση του ρόστερ, στόχος του οποίου είναι να είναι ανταγωνιστικό και αντάξιο για τη συμμετοχή σε μια εθνική κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ΑΕΑ, Δημήτρης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τους Βαγγέλη Αβραμόπουλο, Δήμο Πέτκο και Αποστόλη Λίτσι, οι οποίοι και θα είναι οι πρώτοι παραμένοντες από την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Ημαθίας την περσινή χρονιά.

Ο πρώτος…έσπασε τα κοντέρ την σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς αγωνίστηκε σε όλα τα ματς πρωταθλήματος (28), είχε 2389 συνολικά συμμετοχής και πέτυχε 7 τέρματα.

Ο Δήμος Πέτκος, που φανέρωσε μεγάλο μέρος του ταλέντου του προερχόμενος από την Κ20 της Βέροιας, είχε 20 συμμετοχές, 1184 αγωνιστικά λεπτά και 4 γκολ ενώ ο Αποστόλης Λίτσι έπαιξε σε 24 αγώνες (1718 λεπτά) και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 12 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο πρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρειας κ σύσσωμο το διοικητικό της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση κ παραμονή του αρχηγού της Βαγγέλη Αβραμόπουλου και των Αποστόλη Λίτσι και Δήμου Πέτκου. Τους ευχόμαστε μια γεμάτη επιτυχίες χρόνια και πάνω από όλα υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected