Κατηγορίες
Football League

Από τον Παναιγιάλειο στη Serie A!

Δοκιμάστηκε στην Πεσκάρα ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου, Βασίλης Αθανασίου και δεν είχε να χάσει τίποτα.

Όπως αναφέρει το protionline, έχοντας αντιληφθεί το μεγάλο ταλέντο του όσοι τον παρακολουθούν από κοντά, όπως επίσης και το λαμπρό μέλλον που τον περιμένει, από το έμπειρο μάτι των μάνατζερς Χρήστου Δημητριάδη και Μπρούνο Τσιρίλο. Του έδωσαν την ευκαιρία, την προώθηση σε μια περισσότερο ποδοσφαιρικά ανεπτυγμένη χώρα.

Τεράστιος ο βαθμός δυσκολίας στις επιλογές της Ιταλικής ομάδας, όταν μέσα στη σεζόν πέρασαν 200 υπό δοκιμή τερματοφύλακες, από την «κρισάρα» του τεχνικού team της Πεσκάρα και του γενικού διευθυντή τερματοφυλάκων. Εκπρόσωποι από την Κ20, την Primavera και την πρώτη ομάδα της Πεσκάρα, επέλεξαν κατόπιν σύσκεψης τον Βασίλη Αθανασίου. Αυτόν και μόνο αυτόν.

Αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα μαντάτα από την Ιταλική ομάδα, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Βασίλη Αθανασίου.

Η ειρωνεία στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ότι η πολυκατοικία που κατέπεσε στην Τόρε Ανουντσιάτα κοντά στη Νάπολη, ανήκε στον Μπρούνο Τσιρίλο, με τον τελευταίο να σπεύδει εκεί επειγόντως, καθυστερώντας έτσι και τις όποιες εξελίξεις θα ακολουθήσουν στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Αθανασίου, στην Πεσκάρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected