Γ Εθνική / Τοπικά

Έκλεισε η τριάδα των γκολκίπερ

Ακόμα μια ανανέωση παραμονής περσινού παίκτη πραγματοποίησε ο Πανηλειακός, και συγκεκριμένα με αυτήν έκλεισε τις θέσεις στην τριάδα των γκολκίπερ καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Διονύση Θεοδωρακόπουλο, για την επέκταση της συνεργασίας τους και την νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, παράλληλα εκτός από τον έμπειρο ντόπιο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις τρεις κατηγορίες με την φανέλα της ομάδας της Ηλείας, οι διοικούντες γνωστοποίησαν την παραμονή και του ταλαντούχου νεαρού (επίσης Ηλείου) μεσοαμυντικού Γιώργου Καλαντζή. Ο οποίος παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει σε αυτό το διάστημα και την στρατιωτική θητεία του, έχοντας πλέον αναρρώσει πλήρως μετά το σημαντικό πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα από τα μέσα του πρωταθλήματος κι έπειτα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Σάκη Θεοδωρακόπουλο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα!

Στην ομάδα θα συνεχίσει επίσης και ο ταλαντούχος Γιώργος Καλαντζής ο οποίος όμως θα απουσιάσει για ένα διάστημα λόγω εκπλήρωσης της στρατιωτικής του θητείας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected