Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το κόλπο γκρόσο του προέδρου και η παραμονή του προπονητή

Οι μέρες περνούσαν επικίνδυνα, ο Αιολικός πάλευε να μπει σε τροχιά Γ Εθνικής για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το νερό έπρεπε να μπει στο αυλάκι…

Όπως αναφέρει το sportlesvos, ο Σταύρος Γριπιώτης το πήρε για ακόμα μία φορά επάνω του, αναλαμβάνοντας την προεδρία του συλλόγου και μαζί με τους επί σειρά ετών συνεργάτες του, συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Φώτης Κάναρος, Γεν. Γραμματέας ο Στρατής Γεωργής, Ταμίας ο Παντελής Βερρής, Γεν. Διευθυντής ο Στέλιος Αλμπάνης, Έφορος ποδοσφαίρου ο Στρατής Δελόyκος και Έφορος υποδομών ο Τάκης Τυροπώλης. Αναπληρωματικά μέλη Θα είναι οι Παναγιώτης Ανδριώτης, Αγγελική Λεμονιά, Παναγιώτης Κουλουκάκης, Νίκος Ψαρρός και Εμμανουήλ Αρμενάκας.

Ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Μανούσος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ήδη γίνονται οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές του περσινού βασικού κορμού, ώστε αυτός να διατηρηθεί αναλλοίωτος στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις παρατηρούνται αντικειμενικές δυσκολίες για την παραμονή μερικών εξ’ αυτών, ακόμα ένα χρόνο, στη Μυτιλήνη.

Ο Αιολικός βάζει σιγά-σιγά μπροστά το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του Σταύρου Γριπιώτη για τρίτη φορά μάλιστα στην ιστορία του συλλόγου.

Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Πολαλετίδη, ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, μετά την περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε με Θετικό πρόσημο, έστω και αν το πρωτάθλημα στο τέλος του είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον, με τις μάχες σε άνοδο και υποβιβασμό να έχουν κριθεί.

Ο νεαρός προπονητής είχε παραδώσει την έκθεσή του από τη λήξη τη περσινής Γ Εθνικής και πάνω σε αυτή τη βάση η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Προτεραιότητα δίνεται σε εκείνους που είναι εκτός νησιού, για τους οποίους έχουν ήδη εμφανιστεί διάφοροι μνηστήρες. Ο Αιολικός επιθυμεί την παραμονή των Κεσίδη, Τάχια, Παληγεώρyου, Χρήστου, Πάλλα, Γιώτα και Μουδούρογλου, ενώ απαραίτητη Θεωρείται και η επέκταση της συνεργασίας με τους έμπειρους Κριπιντίρη και Μανουσάκη. Ακολούθως αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές με τους υπόλοιπους Μυτιληνιούς παίκτες, ώστε το ρόστερ να έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό σχετικά σύντομα, πριν τις όποιες μεταγραφές.

Τελειωμένη υπόθεση για τον Αιολικό είναι πάντως ο Χρήστος Ευσταθίου, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ο Γιώργος Κρητικός που αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στο σύλλογο, αλλά και ο Δημήτρης Μπουρούς που επέλεξε να αγωνιστεί στον Διαγόρα Ρόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected