Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η έκτη μεταγραφή!

Σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη στην μεσοεπιθετική της γραμμή προχώρησε η ΑΕ Μυλοποτάμου, η οποία απέκτησε τον Γιάννη Βιτώρο.

Όπως αναφέρει το rethymnosports, ο 24χρονος (12/11/1994) ακραίος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των πρωταθλητών, αποτελώντας την 6η φετινή μεταγραφή τους, μετά από τους Μυρθιανό, Λένγκα, Μποτωνάκη, Μπακάλη και Χρυσοστομίδη. Για τον Βιτώρο η ΑΕ Μυλοποτάμου, θα είναι η 4η Ρεθυμνιώτικη ομάδα της μετά από Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών και Αετό Ανωγείων.

Το βιογραφικό του Βιτώρου

Ο Γιάννης Βιτώρος έχει γεννηθεί στις 12 Νοεμβρίου 1992 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο, καταφέρνοντας να ενταχθεί στην Κ20 της ΠΑΕ Παναθηναίκός ως το καλοκαίρι του 2011.

Τότε επέστρεψε στην Κρήτη, για να μετακομίσει στον Γιούχτα (2011-12). Τη σεζόν 2012-2013 ο Ρεθυμνιώτης άσος αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΟΦΗ στην Super League, μετρώντας 25 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στον ΟΦΗ αγωνίστηκε ως τον Γενάρη του 2014, οπότε και μετακινήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟ Κρουσώνα, αγωνιζόμενος στην Γ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στο Ρέθυμνο για λογαριασμό της Επισκοπής, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για ενάμισι χρόνο σε Football League (20 συμμετοχές και 1 γκολ) και Γ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2015 και προερχόμενος από ένα σοβαρό τραυματισμό, αγωνίστηκε για 6 μήνες στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Αετό Ανωγείων στην Β’ ΕΠΣΡ και τον Ιανουάριο του 2016 μεταγράφηκε στον Ερμή Ζωνιανών, όπου φόρεσε την φανέλα του για 6 μήνες.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην ποδοσφαιρική του πορεία ο Βιτώρος κατέχει τον τίτλο του διεθνή ποδοσφαιριστή, αφού έχει και δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected