Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ζαχαρόπουλος σε…γάμο με τη Μαύρη Θύελλα!

Ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος είναι από το μεσημέρι της Τρίτης και επίσημα παίκτης της Μαύρης Θύελλας!

Όπως αναφέρει το sport365, ο 21χρονος αμυντικός μέσος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Καλαμάτας, Δημήτρη Τσάκωνα και οριστικοποίησαν με τις υπογραφές την συμφωνία και ως προς το τυπικό της μέρος καθώς οι δύο πλευρές είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει εδώ και καιρό.

Ο Ζαχαρόπουλος θα φορέσει και πάλι την μελανόλευκη φανέλα μετά από δύο χρόνια προερχόμενος από μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα του Τσικλητήρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς άξονες της παραμονής στην κατηγορία της ομάδας της Πύλου με την οποία αγωνίστηκε σε 24 ματς (1.920 λεπτά) της σεζόν και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην κατηγορία απέναντι στον Αιολικό το οποίο μάλιστα ήταν καθοριστικό καθώς με τη νίκη αυτή ο Τσικλητήρας “κλείδωσε” την παραμονή.

Η αγωνιστική του παρουσία παρουσίασε γεωμετρική πρόοδο στην εξέλιξη της σεζόν και η γεμάτη χρονιά του έδωσε τη δυνατότητα να βγάλει στο γήπεδο τις μεγάλες του δυνατότητες κάτι που δεν είχε την δυνατότητα να κάνει πέρυσι καθώς όταν άρχισε να παίρνει συμμετοχές με τον Παναιγιάλειο, στο πρωτάθλημα της Football League, ήρθε ένας τραυματισμός (κάταγμα στο δάχτυλο) και τον άφησε εκτός.

Ο Ζαχαρόπουλος είχε και άλλες προτάσεις από ομάδες της κατηγορίας, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα γειτονικών νομών, τις οποίες όμως αρνήθηκε αφού επιθυμία του ήταν εξ’ αρχής να επιστρέψει στην Καλαμάτα η οποία φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους. Ο Ζαχαρόπουλος αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας μετά τον Άρη Μουστάκα ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένεται να αρχίσουν να βγαίνουν σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα ονόματα με τα οποία θα συμπληρωθεί το μελανόλευκο ρόστερ της νέας σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected