Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές τα Τρίκαλα!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα (12/7) η ΠΑΕ Τρίκαλα.

Παίκτης των “κυανέρυθρων” θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μπουντόπουλος (27/07/1990, μέσος), που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 23 παιχνίδια στη Football League με την ΑΕ Σπάρτη, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των ΑΕΛ, Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακού, Πανηλειακού, Χανίων και Παναχαϊκής.

Την ίδια ώρα, υπέγραψε και ο Χαράλαμπος Μυρσινιάς (09/10/1995, αμυντικός), που πραγματοποιεί το σπουδαίο βήμα στην καριέρα του μετά την Θεσπρωτό, ενώ παλαιότερα υπήρξε μέλος του Απόλλωνα Λάρισας, Εθνικού Αστέρα και των τμημάτων υποδομής ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Μπουντόπουλου. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός (27/7/1990) έχει αγωνιστεί στην Σπάρτη, την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Λεβαδειακό, τον Πανηλειακό, τα Χανιά και την Παναχαϊκή.

Ο Μπουντόπουλος με την ομάδα της Σπάρτης είχε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, σημειώνοντας 7 γκολ.”

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπου Μυρσινιά. Ο 22χρονος αμυντικός (9/10/1995) έχει αγωνιστεί σε Θεσπρωτό, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ U20, Αστέρα Τρίπολης U20 και Εθνικό Αστέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected