Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ηχηρή αποχώρηση

Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΟ Χαλκίς και την νέα περίοδο, αφού δεν επήλθε συμφωνία με την διοίκηση των “νεραντζούρι”, παρότι -σύμφωνα με πληροφορίες του dinataathlitika– η προσφορά που έγινε στον Ευβοιώτη επιθετικό ήταν πολύ καλή, βάσει σχετικών δεδομένων.

Πλέον η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με τον Αντώνη Αυλωνίτη να εξετάζει αρκετούς Έλληνες παίκτες στράικερ, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης ξένου ποδοσφαιριστή, με θητεία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε εθνικές κατηγορίες.

Στον ΑΟΧ είναι αποφασισμένοι, χωρίς βιασύνη, να ψάξουν αρκετά την αγορά πριν φτάσουν στην τελική επιλογή του σέντερ φορ. Με την ίδια λογική Θα κινηθούν για την απόκτηση δύο επιθετικογενών ακραίων, με την απόκτηση των οποίων (συν τον επιθετικό) ουσιαστικά ολοκληρώνεται -σε μεγάλο ποσοστό- η εικόνα του έμψυχου δυναμικού για την περίοδο 2017-18.

Τέλος, αύριο αναμένεται να γίνουν οι πρώτες πληρωμές για την νέα σεζόν στους “νεραντζούρι” και οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει Θα πάρουν ένα μεγάλο μέρος των προκαταβολών, βάσει των συμφωνιών που έχουν κάνει με την διοίκηση της Χαλκίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected